Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velký seznam postav

Seznam jednotlivých postav ságy s jejich stručnou charakteristikou ...

article preview

V tomto příspěvku najdete možnost otevřít  a samozřejmě i stáhnout soubor, ve kterém by měly být uvedeny všechny hlavní postavy, které se objevily v první polovině románového cyklu. V době kdy byl napsán tento příspěvek, začínám pracovat na šestém pokračování, současně promýšlím i sedmý a o osmý díl, aby mi ten příběh nepřerostl přes hlavu :-). V dalších pokračováních by se měli do děje vrátit, někteří staří známí a já přitom zjistil, že už ani moje hlava  není schopna pojmout všechna jména postav a jejich vzájemné vztahy. Nezbylo mi tedy nic jiného než sednout k počítači otevřít excel a začít ho "krmit". Zastavil jsem se u čísla 190:-). Když jsem ten seznam procházel, napadlo mě, že by ho možná uvítali i někteří věrní příznivci mé ságy, aby nemuseli při pátrání po zapomenutých jménech složitě prohledávat staré knihy. 

Přiznám se, že pochybuji, že by ten seznam opravdu obsahoval všechny postavy, protože některé se v příběhu třeba jen mihly. Pokud mi tedy kdokoliv z vás připomene, na koho jsem zapomněl, rád seznam doplním.

Soubor ke stažení :  Yorrân seznam postav

 

P.S. V klubové sekci najdou členové klubu možnost stáhnout i excelový soubor, se kterým pak můžete dále pracovat a doplňovat si ho.