Jdi na obsah Jdi na menu
 


Yorrân 1-4

První čtyři díly ságy - V časech stínu, Z prachu cesty, Jednou tě najdu a Neviditelný nepřítel v jednom zvýhodněném balíčku.

article preview

 

Rád sníš? Rád se necháš unášet fantazií autora do světa vykresleného bohatými barvami, který je však stále ještě takový, o jakém jste možná snil v dětství? Svět hrdinů a padouchů, který sice není černobílý, ale zlo si v něm zachovává své temné odlesky a dobro obtížně si razící cestu temnotou, zde zazáří bílým světlem. Hledáš svět, kde dosud platí pravidla? Pak jsi tu dobře.

Hledáš hrdiny? Takové, kteří jsou od prvého okamžiku, kdy se objeví na stránce Vaší knihy, dokonalí a bez vady a kupí jeden hrdinský čin za druhým, tak dlouho, až tě to začne nudit? Nebo takové, kteří tápou, hledají sami sebe a teprve skrze své prohry a bolesti se stávají mistry? Pokud ti imponují ti druzí, tak jsi tu správně, protože hrdinou se nikdo nerodí. Na druhé straně se jím může stát každý, kdo to nevzdá.

Za co bys vyměnil vítězství? Asi toho moc nebude a možná se mýlím, když napíšu, že každý by ho vyměnil za lásku. Ne za nějaký dočasný okamžik rozkoše, ale za tu osudovou lásku, o které tušíš, že na tebe někde čeká. Někdy bude šťastná jindy tragická, možná ji poznáš na první pohled, nebo ji budeš hledat dlouhé roky, ale vždy bude taková, že tě změní a už nikdy nebudeš takový jako dříve. Obvykle k ní vede dlouhá cesta, jež vyžaduje trpělivost, a to jak v životě, tak i symbolicky při cestě tímto příběhem. Ale věz, že jsi tu správně, protože kdo hledá, ten najde.

Přitahují tě tajemné, osudové příběhy plné překvapivých zvratů a odhalení? Příběhy, ve kterých je každá odpověď současně otázkou a každý nalezený klíč k dosud zavřeným dveřím otevírá nový neznámý obzor? Potom jsi tu správně, protože Yorrânův svět je tak pestrý a obrovský, že i při opakovaném čtení budeš znovu objevovat nové a dříve nepostřehnuté detaily. 

 

Pokud se rozhodneš zakoupit sadu e-booků zde, podpoříš přímo autora.

 Po stisku tlačítka KOUPIT budeš přesměrován do prodejního formuláře,

Koupit

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář